BedrijfsinformatieBikker & Partners is een zelfstandig en onafhankelijk, management en organisatie adviesbureau, met jaren managementervaring.

Voor onze relaties willen we onze betrokkenheid als volgt positioneren: We hebben ervaring vanuit nationale en internationale bedrijven, beurs- en niet beursgenoteerd. In ondernemingen waar successen worden geteld op basis van groei.

Hiernaast bieden we actuele toezichthoudende ervaring in de Profit en Non-profitsector. Een uitdagend vraagstuk in een tijd waarin behoefte is aan een toezichthouder die betrokkenheid toont en zijn verantwoordelijkheid begrijpt.

Door deze combinatie van kennis en ervaring begrijpen wij welke vragen er binnen organisaties leven en welke vraagstukken er op de verschillende niveaus ontstaan.

Zo kan Bikker & Partners adviseren op deze diversiteit. En wanneer het advies ingevoerd moet worden, blijven wij niet aan de kant staan. We organiseren op interim basis een geaccepteerde implementatie en een goede verankering van het nieuwe beleid.


Bikker & Partners Management en Organisatie - Liesveldweg 47 - 4233 HG AMEIDE
T 0183 701041 - M 06 53405640 - W www.bikkerenpartners.nl - E info@bikkerenpartners.nl
Bikker & Partners, de Meewerkers in management